Psykolog Katrine Fage-Pedersen

Psykolog Katrine Fage-Pedersen

Klientudtalelser

Mit forløb hos Katrine har givet mig en større indsigt i mig selv som person og min rolle som mor. Hun har hjulpet mig til at forstå min baggrund, hvordan det påvirker min måde at leve på og agere i forskellige sammenhænge, samt hjulpet mig med nogle redskaber til at handle anderledes. Hun har hjulpet mig til en forståelse af at det vigtigste her i livet er at man selv er glad og har det godt, for så har man meget mere overskud til at være noget for andre. Jeg vil på det varmeste anbefale et forløb hos Katrine, for mig har det været det perfekte match.

Det har været lærerigt og behageligt at være i forløb hos Katrine. Hun er fagligt meget kompetent, og man følte sig i sikre hænder igennem forløbet med en tro på at kunne blive hjulpet fremad

Jeg har haft stor glæde af et online-samtaleforløb med Katrine Fage-Pedersen. Omdrejningspunktet for samtalerne har været personlige udfordringer, der er opstået som følge af, at min søn er kronisk syg og i hyppig kontakt med sundhedsvæsnet. Katrine har gennem hele forløbet været fantastisk dygtig til at lytte og sætte sig ind i min og min søns ellers ret komplekse livssituation, og min oplevelse har derfor været, at jeg har følt mig hørt og forstået undervejs også ned i helt små detaljer. Katrine har endvidere været supergod til at anvise konkrete handlingsforslag til at imødegå de udfordringer, som jeg har kæmpet med, så jeg gradvist har fået en oplevelse af at have mere kontrol over min egen livssituation og er blevet mere modstandsdygtig over for udefrakommende belastninger. På den baggrund kan jeg varmt anbefale Katrine.

At det hele foregik som online konsultation (grundet Corona), var for mig en rigtig god oplevelse. I første omgang var dét at starte til psykolog et stort skridt for mig, da jeg godt vidste, at jeg ville træde ind i et enormt følsomt “rum” - et rum som jeg ikke har været vant til at befinde mig i. Så at jeg kunne sidde i min egen stue under konsultationerne, i velkendte rammer, var trygt for mig. Og eftersom det hele foregik over video, fik man stadig følelsen af, at man sad i samme rum.

Dygtig og sød psykolog, som gav mig en dybere forståelse af mig selv og min situation, samt turde at være direkte i sine udtalelser og give mig det "spark" jeg havde brug for, for at jeg turde at tage de skridt frem, som jeg havde brug for

Efter at jeg i mange år har været præget af en generel tristhedsfølelse grundet dårlige familierelationer, ansvarsfølelse og dårlig samvittighed, startede jeg i et forløb med Katrine. Efter at have været i den ’tilstand’ det meste af mit voksenliv, var jeg nået til et punkt, hvor jeg ikke længere kunne forestille mig, at tingene var anderledes og følte derfor ikke, at jeg gav Katrine de bedste arbejdsbetingelser, da jeg havde svært ved at sætte ord på hvad der skete inde i mig og hvad jeg egentlig gerne ville have hjælp til. Men vi startede fra en ende af, og Katrine hjalp mig med at finde ind til kernen af følelserne og sætte nogle mål for forløbet. Det lykkedes Katrine at ændre mit mindset og hun lærte mig at sætte mig selv først og gøre de ting, som jeg havde lyst til, i stedet for at gøre ting kun af pligt - og altså også at fralægge mig den dårlige samvittighed over mine valg. Det har været en kæmpe befrielse for mig at lære dette, og det var jeg aldrig lykkedes med på egen hånd. Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, at jeg til enhver tid vil vende tilbage til Katrine, hvis behovet for hjælp og sparring skulle opstå!

Psykolog Katrine Fage-Pedersen

Østergaards Plads 10, 5620 Glamsbjerg

Tlf. 61663358

Alle billederne på siden er taget af den dygtige fotograf Bine Bethina Backer - se hendes Instagram eller LinkedIn profil, hvis du er nysgerrig på at se mere.

Medlem af Dansk Psykolog Forening

© 2023 Psykolog Katrine Fage-Pedersen. Built using Bricksite

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE